Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser Definitioner:

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Fyrteknik.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.
“Fyrteknik.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Fyrteknik.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Fyrteknik.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Fyrteknik.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Fyrteknik.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Fyrteknik.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Fyrteknik.dk er først indgået, når Fyrteknik.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
Kort: De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS / Paypal der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Fyrteknik.dk.

Bankoverførelse:
Ved bankoverførelse bedes du overføre beløbet til:

Spar Nord Svendborg
Reg.Nr. 9370
Konto 4562216990

Ved overførsel bedes du angive ordrenr. Som angives ved bestilling får vi ikke denne meddelelse kan det føre til forsinkelser i forbindelse med leveringen.

Fyrteknik.dk sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Fyrteknik.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Fyrteknik.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Fyrteknik.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Reklamation:
Fyrteknik.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Fyrteknik.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Fyrteknik.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Defekte varer sendes til reklamation til vores adresse. Vedlæg venligst kopi af faktura, samt fejlbeskrivelse og returadresse. Er varen mere end 6 måneder gammel, skal der tillige vedlægges dokumentation for at fejlen har været til stede på leveringstidspunktet.
Ved varer der ikke findes fejl ved, beregnes der forefaldende timeløn, pt. 375,- + moms. (Min. 0,5 time). Samt returporto til Kunden.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden Fyrteknik.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Fyrteknik.dk varen pris.
Varen skal være i salgbar stand, ellers kan returretten nægtes.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt det betalte beløb. Angiv venligst tydeligt kontonr. Til tilbagebetaling. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Fyrteknik.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af Fyrteknik.dk medføre politianmeldelse.

Vores kontor adr.

Fyrteknik 

Skovballevej 69

5700 Svendborg

Tlf: 21740717

Email: jp@fyrteknik.dk

CVR. 37294047