Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fyrteknik.dk. Nedenstående betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fyrteknik.dk.

Dokumentation og vejledning.
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, ligger de under afsnittet manualer

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Fyrteknik’s side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt.
Levering af varer fra Fyrteknik.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Forsendelser.
Forsendelsen af varer sker med GLS (højst 30 kg) til pakkeshop eller til privat og erhvervs-adresse.
Vi bruger Danske Fragtmænd i tilfælde af vægt større end 30 kg i Danmark.

Vi sender ikke varer over 30 kilo til udlandet.

Varer afsendes fra Fyrteknik.dk Skovballevej 69, 5700 Svendborg.

GLS afhenter varer hver dag kl. 9.00, så skal du have din bestilling næste hverdag skal ordren placeres inden kl. 7.00

Forsendelsespriser for handel på shoppen:

Fragtprisen oplyses i webshoppen inden køb.
Leveringstid
Alle ordrer (under 30 kg) som er bestilt inden kl. 7:00 afsendes samme dag til levering den efterfølgende hverdag, på nær hvis der betales med bankoverførsel, så sendes varen først ved registreret betaling.
Order over 30 kg som skal sendes med Danske Fragtmænd bliver sendt dagen efter bestilling
Varer som ikke er på lager tages hjem på bestilling. Hvis du har nogle spørgsmål om leveringstiden er du velkommen til at kontakte os.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Fyrteknik.dk overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet. Varer som bliver leveret med Danske Fragtmænd prøver vi i videst muligt omfang at få ind i tørvejr, men det er op til den pågældende chauffør, og nogle gange vil de blive sat ved kantsten, og risikoen for varen overgår til kunden på dette tidspunkt uanset hvor varen afsættes. Du skal checke varen for evt. transportskader som skal meddeles til os senest dage efter leveringen.

Fortrydelsesret

Fyrteknik.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dato du modtager varen.
Fortryder du købet, skal du skriftligt meddele Fyrteknik.dk dette inden 14 dage, du skal derefter returnere varerne til Fyrteknik.dk inden 14 dage.
Hvis varen har været taget i brug mere end hvad man kan forvente at “gøre ved varen” i en fysisk forretning,
og vi ikke kan sælge varen som en ny vare kan Fyrteknik.dk foretage et fradrag som dækker værdiforringelsen.

Hvis du returnerer en pakke, så skal du selv sørge for returfragten.

Returretten gælder ikke på:
Varer der normalt ikke er lagervare, men er taget hjem på kundens bestilling.
Elektronik som er taget i brug.
Forseglede varer som af sundhedsbeskyttelseshensyn eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret, når forseglingen er brudt.
Forbrugeren skal give en utvetydig erklæring til Fyrteknik.dk om, at fortrydelsesretten udøves.
Meddelelsen skal gives ved mail, tlf.
I meddelelse skal forbrugeren gøre Fyrteknik.dk tydeligt opmærksom på, at forbrugeren ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.
Det er ikke tilstrækkeligt at forbrugeren blot nægter modtagelse af varen.
Uafhentede varer der sendes retur til Fyrteknik.dk vil blive fratrukket et returneringsgebyr på kr. 100,-
Ved returnering af uafhentede pakker, refunderer Pillestoker.dk først beløbet for ordren fratrukket returneringsgebyret på kr. 100,- ved modtagelse af pakken, samt en skriftlig fortrydelse af købet fra kunden.


Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering (pakkeshop) som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler, (det kan jo ske) ved levering fra Fyrteknik.dk skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen, som hovedregel inden 1 mdr. Reklamationen gælder for mangler ved varen, dvs. fejl der har været til stede på leveringstidspunktet, eller fejl hvis årsag har været til stede på leveringstidspunktet f.eks. fabrikation eller materialefejl. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Pillestoker.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed (tændelementer), er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Fyrteknik.dk har stillet dig i udsigt. Et tændelement er en sliddel med begrænset holdbarhed, derfor er det ikke omfattet af den normale garanti, med mindre det kan tilskrives fabrikationsfejl.

Gør det selv

Når du handler online hos Fyrteknik.dk, køber du et pillefyr eller en reservedel som du selv monterer, du påtager med andre ord dig selv rollen som montør, og Fyrteknik.dk fungerer som leverandør af produktet.

Ved gør det selv løsninger dækker garantien og reklamationsretten ikke for eventuelle følgeskader og omkostninger i forbindelse med udskiftningen.

Pris og betaling
Alle priser i web-shoppen, Fyrteknik.dk er op givet i Danske kroner Inkl. Dansk moms på 25%.

Der tages forbehold for udsolgte varer og forkerte priser, som følge af fejl i webshoppen.

I webshoppen er der mulighed for betaling med:
– Dankort
– Visa kort
– Master Card
– Bankoverførsel

Ved betaling med dankort/kreditkort hæves beløbet når varen afsendes fra Fyrteknik.dk
Ved betaling med bankoverførsel skal pengene overføres til nedenstående konto:

Spar Nord
Reg. nr. 9370
Konto nr. 2480208857
Returvarer:
Lav helst en aftale inden returnering,
Hvis dette ikke er muligt så send til:

Fyrteknik.dk
Skovballevej 69
5700 Svendborg

HUSK at vedlæge en kopi af faktura/ordre og skriv på faktura/ordre, hvorfor du sender varerne retur. Skriv også om du ønsker pengene tilbage eller varen skal byttes.
Oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn er Fyrteknik ApS
Virksomhedens kaldenavn er Fyrteknik.dk
Skovballevej 69
5700 Svendborg
E-mail er jp@fyrteknik.dk
CVR-nr. 42648965

 

Rettigheder
Fyrteknik.dk forbeholder sig alle rettigheder, i henhold til loven om copyright ©, på alle billeder,beskrivelser, vejledninger og grafik i webshoppen.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet – Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer.
  • Trafikmåling – Ved at måle den trafik, der er på vores site, ved vi, hvor mange der besøgende vi har. Det er vigtigt, så vi kan sørge for, at vores servere kan holde til trafikken, og samtidig kan vi dokumentere det overfor eventuelle annoncører.

Se desuden mere om Cookies på fyrteknik.dk her

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser – de vil kunne findes på denne side, såfremt der sker ændringer.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger samt data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven § 58, stk. 1)

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.